En | Se

Uuden sukupolven esikuvia!

Nuorkauppakamarin kumppanina olet mukana kehittämässä nuorten aikuisten osaamista tukemalla johtajuuskoulutusta, henkilökohtaista kehittymistä ja verkottumista.

Vuoden Nuori Menestyjä – JCI TOYP -kilpailun yhteistyökumppanit ovat mukana tekemässä suomalaista osaamista tunnetuksi maailmalla ja tukevat menestyvien suomalaisten esiin nostamista ja tunnustamista. Kumppanit saavat mahdollisuuden tutustua ihmisiin ja olla tekemässä tunnetuksi tarinoita, joita suomalaiset arvostavat ja jotka kertovat tulevaisuuden esikuvista, johtajista, päättäjistä ja kulttuurivaikuttajista.

Etsimme kilpailulle kumppaneita, jotka jakavat kansamme saman vision ja haluavat olla mukana nostamassa esille menestystarinoita. Kilpailun kumppanuus voi perustua monipuoliseen viestinnälliseen yhteistyöhön tai se voi olla yritykselle yhteiskuntavastuun toteuttamista taloudellisen tuen muodossa. Kumppanina valitset millaisessa yhteistyössä haluat olla mukana. Me Nuorkauppakamarilaiset ollemme korkeasti koulutettuja ja suurin osa jäsenistöstämme on menestyviä yrittäjiä tai päättävässä asemassa työskenteleviä henkilöitä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla.

Mikäli juuri Sinun yrityksesi haluaa olla mukaan tekemässä suomalaista osaamista tunnetuksi maailmalla ja löytämässä sekä palkitsemassa uuden sukupolven esikuvia, ota yhteyttä!

Sami Nummela
Vuoden Nuori Menestyjä – JCI TOYP
Kansallinen kilpailupäällikkö 2021
sami.nummela@jci.fi
+358 50 315 8703